Asztaldísz 2*

Még kettő!

Tudjátok hogy nem bírok magammal és még mindig volt olyan amit ki kellett próbálnom.

Volt ez a gyertyára fotót, vagy képet. Nos én találtam egy olyan képet amin az angyalka pont olyan mint egy kedves ismerősöm kislánya, így adott volt, hogy kié lesz.

Az alja egy üdítős üveg amit lefestetem barna akrillal. Aztán jól telenyomkodtam újságpapírral. Beleragasztottam egy karton lapot, hogy megálljon a gyertya. A sarki bokor nekem adta az ágai egy részét, és jöhetett rá a szalma dísz. A gyertya díszítése sem volt túl bonyolult. Kivágtam a képet és rá simítottam a gyertyára. Egy sütőpapírral jó szorosan rászorítottam és a hajszárítóval elkezdtem melegíteni. Látszott, hogy készen van, mert a viasz elkezdett szépen olvadni. Amikor a kép már szépen beleolvadt, készen is volt a mű. A gyertya szélét még gyorsan elsimogattam mert az is egy kicsit megolvadt de nem is látszik.

A másik amit még el kellett készíteni az egy türkiz valami volt.

Itt az alapot egy siós doboz adta, belülről ugyan az történt vele :) Majd kívülről ragasztottam re egy szalagot. A sarki bokor ágacskáiból ide is jutott. Majd következtek a gömbök, a szódabikarbónás díszek és két angyalszárny. Így lett ilyen kis cukika :) Őneki is meg van már a gazdija.

Ha eddig nem tettétek kezdjetek el alkotni! Nem kell hozzá nagy kézügyesség, csak a fantáziád az ami határokat szabhat. Vegyél elő mindent amit csak találsz otthon és díszíthetnél vele. Majd kezd el összepakolni egy tálba, egy bögrébe, egy régi lábasba a dolgokat. Meglátod, milyen szépet tudsz alkotni, csak elkezdeni nehéz.

2016.11.27.

Asztaldísz 2* hozzászólásai

Szólj hozzá

0.048 mp