Letölthető heti tervezők, listák

Heti tervezők, listák és pár jó tanács a végére

Egy nagyon szuper programot találtam még nyáron és úgy gondoltam, hogy csinálok egy heti tervezőt is belőle.

Nekem nagyon tetszik és hasznos is lehet mindenkinek.

Használjátok, töltsétek  le és nyomtassátok ki őket.

Mivel ezek heti tervezők ezért segítség képen a dátumokat a képek fölé írom :)

2017.11.06-12.

2017.11.13-19.

2017.11.20-26.

2017.11.27-12.03.

2017.12.04-10.

2017.12.11-17.

2017.12.18-24.

No és a fontos dolgok amik nem maradhatnak ki:

1. Az ajándék lista:

2. A karácsonyi menü "kártya"

Ha ezekre a kártyákra, vagy tervezőtökbe beírjátok előre mit mikor és hol kell beszerezni, akkor elkerülhetitek a karácsonyi nagy-bevásárlók tömegét.

A hűtőt és a kamrát is nyugodtan feltölthetitek előre. Persze ehhez jobb, ha előre megbeszélitek a családdal a menü elemeit- nagy segítség lehet.

De ha épp arra vágytok, hogy a karácsonyi forgatagba sétálgassatok, sokkal jobban esik az embernek ha csak nézi a többi embert amint épp az egyik boltból a másikba rohan, hogy megvegye az utolsó ajándékot.

No és ne feledjük, hogy a karácsonyi vásárok látogatása is sokkal jobban esik, ha tudod, hogy Te már mindennel készen vagy.

Van még egy dolog amiről nem árt beszélni. Igaz ez csak a nők kettyója, de azért említést érdemel. Ez pedig a takarítás.Ezt is tervezzétek meg jó előre, és ne a legnagyobb lehűlésben, vagy esőzésben csináljátok az ablakpucolást. A szobákban nyugodtan elvégezhetitek már november végén. Én a magam részéről a konyhát hagyom utoljára, mivel itt az utolsó pillanatig mindig történik valami. Így én ezt a karácsony előtti hétvégére tervezem általában.

Ja és még egy fontos dolog (amit minden évben leírok) , nem egyedül kell megváltani a világot ugye tudjátok! Igen is kell a segítség, mert nem ciki szólni a gyereknek, hogy segítsen port törölni, vagy porszívózni. Na és ha ne adj isten, de apa pucolja meg az ablakot és cseréli le a függönyöket akkor sem lesz semmi baj. Arról nem is beszélve, hogy ebben az esetben nem arról fog szólni ez a szép ünnep, hogy Te fáradtan és meggyötörve nézed ahogy a család felfalja a menü sort és bontogatja az ajándékokat.

Jó készülődést kívánok mindenkinek!

2017.11.10.

Letölthető heti tervezők, listák hozzászólásai

Szólj hozzá

0.036 mp