2017 Január

2017 Január

2017.01.31.

 

Emeletes élvezet

Sütés nélküli édesség!

Keksz és hab, és túró, mi kell még?

Forrás: http://www.nosalty.hu/recept/emeletes-elvezet

Ma még egy dolog jutott eszembe, beraktam a hűtőbe a jácint hagymákat. Ha ne tudod miért, nem sokára megosztom azt is veled :)

Kép forrása: otthonvidéken.blogshop

2017.01.27.

Téli kavicsképek

Két klasszikus vegyítve, nagyszerű, gyönyörű, csodálatos. Ugye? Alkotásra fel!

Forrás:Ötlet Sziget Kreatív

2016.02.21.

Már megint a tétlenkedésé a főszerep?

Nem, nem dehogy! Eskü semmi ilyen nincs bennem, csak egyszerűen elvisznek és elvésznek a hétköznapok. Meg a hétvégék is :) Hogy mivel? Na ez az amit nem biztos, hogy eltudok mondani.

Ma találtam egy cukiságot, így még egy kicsit a karácsonyi lázban égve egy kis filcből készíthető cukiságot hoztam nektek: kisállati cukiságok filcből.

Ugye, hogy ugye :)

No és szabásminta is volt ott ahol ez volt, szóval rajta lányok igaz még messze a húsvét, de Valentin napra vagy szülinapra névnapra is elkészíthető. Szóval a szabásminta:

Forrás: Ötlet Sziget Kreatív

2017.01.16.

Boldog Új Évet Kívánok minden olvasómnak!

Biztosan közhely lesz, de hátha valaki ilyet keres és még nem találta meg az igazi gyakorlatsort. Igen egy 30 napos kihívással kezdeném az év első bejegyzését:

Ezzel a ki­hí­vás­sal meg­sza­ba­dul­hatsz a fö­lös­le­ges ki­lók­tól! Vágj bele!

A karácsonyi lakomák és a téli pluszkilók után nincs hatásosabb évkezdés, mint egy 30 napos kihívás mely lefaragja rólad a felesleget! Ha odafigyelsz a táplálkozásodra, végrehajtod a feladatokat és kitartó vagy, akkor 1 hónap alatt látványos eredményt érhetsz el, tested pedig szebb lesz, mint valaha!

Először is nézd meg, milyen gyakorlatokkal lesz dolgod a 30 nap során. A gyakorlatokat mozgóképpel mutatjuk, hogy szemügyre vehesd azt is, hogyan kell helyesen elvégezned őket.

 

Felülés:

 

Guggolás:

 

Fekvőtámasz:

 
 

Plank:

 
 

Kitörés:

 

Terpeszugrás:

 

Térdfelhúzás:

 
 

Most, hogy már láttad, milyen feladatokat és hogyan kell helyesen végrehajtanod, nincs más hátra, mint nekilátnod a programnak. Kattintásra a táblázat nagyobb méretűvé válik, a könnyebbség kedvéért akár le is töltheted, telefonodra is elmentheted, hogy még könnyebb legyen elővenni, és végrehajtani a napi gyakorlatokat. Vágj bele, legyél kitartó és elszánt, a hatás nem marad el!

 
 
Forrás: mindegybenblog.hu
2016.01.02.

 

0.036 mp