Kiruccanások 2017

Kiruccanások 2017

Édes napok, Csokoládé- és édességünnep, 2017. 09.16.

Feltöltés alatt

Egerszalók, Demjén 2017.08.11.

Feltöltés alatt

 

Sopron 2017.07.14-17.

Indulás pénteken 11.00-kor, azért mert ma még dolgoztam. Érkezés 14.00-kor  a megtervezett forgatókönyv szerint.

A kérdés csak az hogy ezekhez a nagyvárosokhoz miért nem az  autópályákon vezet az út???! Vagyis persze  onnan vezet, de vagy 50 km kisvárosokon keresztül.

Érkezés után parkoló, szoba elfoglalása, kipakolás kávé :) és indulhatunk sétálni. Egy kis kört tettünk meg. Megkérdeztük a színházat, bementünk egy papírboltba vettünk akvarell ceruzát és akvarell rajztömböt. A színház Fertőrákoson van és barlang színház az ő 16 fokával :) még nem döntöttünk elmegyünk e.

Tovább sétáltunk, beültünk egy büfébe, Barbi evett banán hajót, ivott sárgadinnyés limonádét, ettünk melegszendvicset és a lényeg ittunk aperolt :) :)

Vissza a szállásra rákészülés a vacsorára. Vacsora Puskás csárda. Ha ajánlani kell, van élő zene ami sokat dob az egészen. A kaja tűrhető és megfizethető, de valószínű holnap már nem itt fogunk enni, vagy csak akkor ha levest szeretnénk.

Vissza a szállásra 9-kor fürdés és Fina megnyitó bambulása és csicsika.

Szombat:ébredés ugyan úgy mint otthon 5.30-kor a többiek kicsit később.

Reggeli a szállodában aztán készülődés. Megyünk Bécsbe, vonattal. Nagyon nem siettünk, de így is elértük a 9.23-kor induló vonatot.

11.0-kor már le is szálltunk a Banhoffon. Tettünk egy jó nagy sétát, bementünk és megnéztünk a Belvedere kastélyt és megnéztük a parkját is.

Aztán 14.00-kor már alig tudtam menni, így beültünk egy étterembe. Volt jegeskávé meg sültkrumpli.

Vissza az állomásra a következő visszainduló vonat 17.19 addig shoping.

Amikor leszálltunk az állomáson esett az eső, így sürge gyorsan visszatértünk a szállásra. Mára már nem kívántunk sétát és étterem keresést. Így a szálloda mellett döntünk. Kár volt, ala karte ami borzasztó, egy kezdő háziasszony is finomabbat készített volna. De végül is vacsora aztán fürdés és elég hamar alvás, jól elfáradtunk.

Vasárnap: ébredés 6-kor, várakozás a többiekre, majd reggeli. Ma délelőttre a várkerületet terveztük, majd kocsiba ültünk és irány Fertőrákos a Fertő tó.

Folytatom nemsokára...

 

 

Alsóőrs 2017.06.10.

Feltöltés alatt

 

Séta 2017.05.28.

Feltöltés alatt

 

Római part 2017.05.20.

Feltöltés alatt

 

0.026 mp